onsdag 10 september 2014

Att gå ner i vikt är som att skaffa sig en helt ny garderob fast med gamla kläder

Ja typ. Idag har jag testat igenom några finbyxor som jag haft liggandes i garderoben. Jag har inte kunnat använda dessa på många år, men då det ändå är finbyxor så har jag inte velat göra mig av med dom. Sist jag hade på mig det större paret byxor av de fyra, så satt de så tajt att magen hängde över rejält - men det kunde jag ju dölja med en pösigare tröja.

Idag testade jag igen. De satt perfa! Jovisst, mina bristningar på magen gör att jag har ett litet häng som inte riktigt vill försvinna men absolut inget som störde! De andra byxorna satt också bra, minus 3 kilo till så sitter de nog perfa.
Jag testade några tröjor jag inte använt på länge, och oj hur mycket bättre det ser ut helt plötsligt. Jag behöver ju inte köpa några nya kläder. Det faktum att jag nu gått ner 10 kilo! har gett mig en hel ny användning för kläderna jag har.

Jag räknade lite på det, det är iaf minst 6 år sedan som jag kunde ha de finbyxorna på mig. Förstår ni? Jag har inte varit såhär liten på 6-7 år.

Imorgon startar även Mamma Boot Camp, som jag ska gå på. Varje torsdag har jag planerat, kanske tisdagar med om jag har lust.

Ida ska bli fit!
Jag hittade ingen bra bild på enbart mig, men här är jag för 4 år sedan. Jag har sett ut så mer eller mindre sen dess också.

Detta är jag idag. En helt annan människa!
Jäklar vad jag är snygg!

2 kommentarer:

  1. Härligt :) Inte för att kilona har betydelse men det har känslan och självförtroendet.

    SvaraRadera