onsdag 3 december 2014

Sambanden

Jag är förkyld igen. IGEN! Kanske inte så mycket, men tillräckligt för att göra mig något mer slö och framförallt frustrerad över situationen. Varför blir jag sjuk bara jag går utanför huset? Varför får virus och bassilusker så bra fäste hos mig?
Så kom jag att tänka på förr när jag hade en tuff period, och jag var mycket sjuk då med. Mycket halsont, heeeela tiden och aldrig frisk verkade det som.
Det är samma nu, jag har en tuff mörk period och förkylningarna avlöser varandra.

Så såg jag en status från en PT jag följer på facebook, och hon pratade om stress, dålig näring och dålig sömn, och hur dessa är en inkörsport för sjukdom. Visst är det så. Jag passar just nu in i alla de tre kategorierna och jag är konstans förkyld känns det som. Tar man inte hand om kroppen så får man smaka på konsekvenserna med. Så är det.

Har försökt få kontakt med någon som kan hjälpa mig sedan i måndags. ALLA är fan upptagna. Ingen går att få tag på. Undrar om man ska behöva vara döende för att få hjälp?

2 kommentarer:

  1. Visst är det så, att mår man dåligt är det mycket lättare att dra på sig skit och bli sjuk. Det gör ju dock inte det hela mycket lättare direkt. Hoppas du får tag i någon som kan hjälpa dig! Men så länge, gå ut och gå det brukar vara gott för själen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag spenderar absolut alldeles för lite tid utomhus :)

      Radera